Janne Weidinger

Om min baggrund, uddannelse og motivation

Siden 2006 har jeg modtaget undervisning i Process inquiry (en samtale-teknik) og Change Catalyst Program (gruppeproces-forandring), og gået i terapi inden for psykoterapi systemet Life Energy Process, udviklet af Stephano Sabetti.

 

I 2017-19 har jeg uddannet mig til Practitioner inden for Heartfulness Training, stiftet af samme lærer.

Med min baggrund i bevægelse (moderne dans og gymnastik), og med redskaber fra ovenstående, arbejder jeg med klienter inden for bevægelsesterapi.

 

Det unikke ved denne måde at arbejde med krops-terapi er, at det går dybt i kroppens hukommelse, helt ind i dybder som vi ikke har ord for. Det givende og allermest spændende er, at vi igennem denne form for bevægelse, kan forandre tilgangen til vores liv, og bryde mønstre, som vi ikke normalvis tror er muligt.

 

Om min tilgang til Behandling

Med baggrund i Bowen-terapien, fysisk træning og undervisning på professionelt niveau, arbejde med massage, og ved deltagelse på kropsanalyse- og samtalekurser, lader jeg behandling af -og vejledning til den enkelte klient, være en sammensmeltning af denne viden og erfaring.

 

Krop, psyke og sind er ét, -derfor er de behandlinger jeg tilbyder andet end symptombehandling.
Samtale er muligheden for bevidstgørelse. Jeg bruger samtale som støtte efter behov.

Kroppen husker dét vi selv glemmer, og hukommelsen kan vækkes både via den fysiske behandling og via samtale med fokus på psykologiske processer.